2013. január 26., szombat

Ragacsos - csípős csirkeszárny baconbe tekert csirkemáj , rizzsel

Valamit egyszerű és gyors ebédet szerettem volna csinálni . Igaz hogy a neve egy kicsit hosszú de annál egyszerűb az elkészítése .

Hozzávalók :


8db csirkeszárny , 4 ek pikáns kecsap , só bors , 1 kávéskanál erőspista , 1 dl tej
10 db csirkemáj  , 1 csomag bacon


 A páchoz a kecsapot , a sót , a borsot , a tejet és az erőspistát  összekeverjük , és beletesszük a szárnyakat pácolódni . Addig rátekerjük a bacont a májra  . Egy tepsibe rakjuk egymás mellé és sütjük , alufóliával letakarva  200 fokon kb 1 órát. Utánna levesszük az alufóliát és addig sütjük , amíg meg nem pirul . Rizzsel tálaljuk . 

Jó étvágyat....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése