Én így csinálom úgymond saját recept :
2 db 250g mascarpóne , 0,5 l tejszín , 2 csomag vaníliás cukor , 100g porcukor - de lehet beletenni többet is ha édesseben akarod , 2 csomag 24 darabos hosszú piskóta /nekem most kétszínűt sikerült vennem/ , kb 4dl presszókávé , cca 1dl rum , kakaó por,
A tejszínt kemény habbá verjük , a mascarponet a cukrokkat jól kikeverjük és óvatosan hozzákeverjük a kemény tejszínhabot . Előkészítünk egy tálat , amibe belerétegezhetjük - 1 sor piskóta rumos kávéba mártva , erre a krém , megint a rumos kávés pikóta megint krém ... addig rétegezük amíg az alapanyagok el nem fogynak de a felső réteg krém legyen . Szép sima legyen , mert erre szitáljük rá a kakaóport .
Remélem ízleni fog .... Jó étvágyat hozzá .