2013. augusztus 12., hétfő

,,Töltött paprika"

Megint az a fránya reggeli probléma.... de most megoldottam... csináltam ezt a hideg töltött paprikát ... és nagy volt az öröm , már este vacsira meg kellet kóstolni.....

Hozzávalók:

6 nagyobb tv paprika , 300g szalámi / inovecká , túrista / , 3x100g ömlesztett krémsajt / bambinó/, 6 keményre főtt tojás , 100g vaj , 2 ek majonéz , pici só és bors

A  szalámit apróra felkockázzuk , a tojást is apróra szeljük beletesszük egy tálkába és hozzáteszük a többi hozzávalót és jól elkeverjük . Megkóstoljuk és csak akkor sózzuk és borsozzuk . A paprika csumáját levágjuk , eltávolítjuk a magokat is . Kanál segítségével beletöltjük a masszát a paprikába és betesszük a hűtőbe.Ha hidegtálra készítjük , akkor töltsük kaliforniai paprikába /piros , sárga, zöld/, nagyon jól mutat.

                                                      Jó étvágyat....