2017. november 12., vasárnap

Kevert almás


Néha én is megkívánok valami édeset , hogy ne legyen ,,gondom", így sokat kell variálni, hogy mit tehetek bele a sütibe. Ez a süti glutén mentes/GM/,tejmentes, cukormentes, Hisztamin intoleranciások is ehetik/HIT/.


Hozzávalók:

400 g alma(reszelt savanyú),200 g stévia,2 db tojás ,1dl kókusz zsír,200g schar mix,100g riszliszt 1lapos evk len mag liszt,1 süt,őpor,1 ek őrölt fahéj, 1 marék dió


Az almát  nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük.Összekeverjük a reszelt almát a stéviával, a tojásokkal, a kókusz zsírral..Belekeverjük a lisztet, melyben elkeverjük a sütőport, majd végül a fahéjat és a diót is a tésztába forgatjuk.A masszát közepes méretű, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és tűpróbűig sütjük.
                              Jó étvágyat