Csak 3 hozzávalóból......
Hozzávalók:
280g nutella, 2 tojás, 62g rizs liszt
A hozzávalókat jól kikeverjük, muffin kapszlikba kanalazzuk 15-20 perc alatt készre sütjük. Akár darált mogyoróval vagy mandulával is díszíthetjük.
Jó étvágyat
2018. január 14., vasárnap
2017. november 26., vasárnap
Diós-áfonyás süti
Minden mentes
Hozzávalók:
350g kukorica liszt, 300ml kefír, 80g stévia, 1 citrom reszelt héja, 2 tojás, 1 cs.sütőpor, 100g durvára vágott dió, 100g aszalt áfonya
Minden hozzávalót a dión és az áfonyán kívül összekeverjük, és papírral kibélelt tepsibe símítjuk a tetjére szórjuk a diót és az áfonyát. 180 fokra előmelegített sütőbe 20-25 perc alatt készre sütjük. Egy kis lekvárral kínáljuk.
Hozzávalók:
350g kukorica liszt, 300ml kefír, 80g stévia, 1 citrom reszelt héja, 2 tojás, 1 cs.sütőpor, 100g durvára vágott dió, 100g aszalt áfonya
Minden hozzávalót a dión és az áfonyán kívül összekeverjük, és papírral kibélelt tepsibe símítjuk a tetjére szórjuk a diót és az áfonyát. 180 fokra előmelegített sütőbe 20-25 perc alatt készre sütjük. Egy kis lekvárral kínáljuk.
Jó étvágyat
Répa torta citromos mázzal
Minden mentes Répatorta , HIT , GM , Tejmentes , cukor mentes--- Nagyon finom
Hozzávalók:
26 cm tortafomához
250g rizs lisz, 2kk őrölt fahéj, 1 csomag sütőpor, csipet só, 4 tojás, 100g stévia, 290ml kokusz olaj, 250g reszelt répa , 1 marég durvára vágott dió
80g stévia, citromlé
Liszte belekeverjük a sütőport a sót és a fahéjat, Egy másik tálban kikeverjük az olajat a cukorral és a tojásokkal. Hozzákeverjük a lisztet és a lereszelt répát , simára kidolgozzuk és a legvégén keverj,ük bele a diót. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30-35 perc alatt készre sütjük. Mikor kihűlt lekenjük a citrommázzal.
Jó étvágyat
Hozzávalók:
26 cm tortafomához
250g rizs lisz, 2kk őrölt fahéj, 1 csomag sütőpor, csipet só, 4 tojás, 100g stévia, 290ml kokusz olaj, 250g reszelt répa , 1 marég durvára vágott dió
80g stévia, citromlé
Liszte belekeverjük a sütőport a sót és a fahéjat, Egy másik tálban kikeverjük az olajat a cukorral és a tojásokkal. Hozzákeverjük a lisztet és a lereszelt répát , simára kidolgozzuk és a legvégén keverj,ük bele a diót. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30-35 perc alatt készre sütjük. Mikor kihűlt lekenjük a citrommázzal.
Jó étvágyat
2017. november 12., vasárnap
Kevert almás
Néha én is megkívánok valami édeset , hogy ne legyen ,,gondom", így sokat kell variálni, hogy mit tehetek bele a sütibe. Ez a süti glutén mentes/GM/,tejmentes, cukormentes, Hisztamin intoleranciások is ehetik/HIT/.
Hozzávalók:
400 g alma(reszelt savanyú),200 g stévia,2 db tojás ,1dl kókusz zsír,200g schar mix,100g riszliszt 1lapos evk len mag liszt,1 süt,őpor,1 ek őrölt fahéj, 1 marék dió
Az almát nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük.Összekeverjük a reszelt almát a stéviával, a tojásokkal, a kókusz zsírral..Belekeverjük a lisztet, melyben elkeverjük a sütőport, majd végül a fahéjat és a diót is a tésztába forgatjuk.A masszát közepes méretű, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és tűpróbűig sütjük.
Jó étvágyat
2017. május 21., vasárnap
Gesztenyés süti
Egyszerű kis sütemény glutén és laktóz mentes.
Hozzávalók:
500g gesztenyemassza, 150g cukor/ vagy stévia/,80 g növényi vaj, fél csomag sütőpor, 6 tojás
eperlekvár, csoki
A tojássárgáját a cukorral jó kikeverjük, hozzá keverjük a vajat a gesztenyét, legvégén a sütőport. Óvatosan a masszához keverjük a kemény habbá vert tojásfehérjét. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük és 180 fokra melegített sütőbe kb. fél órát sütjük.Mikor kihűlt én megkentem eperlekvárral és olvasztott csokival is díszítettem.
Jó étvágyat
Hozzávalók:
500g gesztenyemassza, 150g cukor/ vagy stévia/,80 g növényi vaj, fél csomag sütőpor, 6 tojás
eperlekvár, csoki
A tojássárgáját a cukorral jó kikeverjük, hozzá keverjük a vajat a gesztenyét, legvégén a sütőport. Óvatosan a masszához keverjük a kemény habbá vert tojásfehérjét. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük és 180 fokra melegített sütőbe kb. fél órát sütjük.Mikor kihűlt én megkentem eperlekvárral és olvasztott csokival is díszítettem.
Jó étvágyat
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)