2014. április 2., szerda

Hajdinapehely kása --- GM

Néha elég nagy gondot okoz , hogy mi legyen a vacsorám . Az egyik bioboltba , ahol vásárolni szokok , ott ajánloták , hogy próbáljam ki . Őszintén az egyik kedvencemmé vált , tejjel , vagy akár joghurtba is nagyon finom .

Hozzávalók :

Hajdinapehely , tej , édesítő , fahéj , vaj , kakaó

Egy tálkába öntsünk a hajdinapelyhet . A tejet forraljuk fel ,ízlés szerint édesítjük meg és tegyük bele a fahéjat . A tálkába lévő hajdinapehelyre öntjük a forró tejet úgy , hogy 1 cm - re lepje el . Kb. 10 perc múlva felszívja a tejet , ekkor tegyünk rá olvasztot vajat és szórjuk meg kakaóval de tehetünk rá befőtet vagy lekvárt is .

                                             Jó étvágyat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése