Azért , mert az ember glutén érzékeny nem kell lemondani minden jóról ......
PL . A PALACSINTÁRÓL!!!!!
Receptet a liszteszacskó hátulján találtam , és LÁM elsőre sikerült , szerintem aki tud gabona lisztből csinálni palacsintát annak nem nehéz ......
Hozzávalók :
110g GM liszt , 2 db tojás , 250 ml tej / de lehet , hogy a vége felé egy kicsit fel kell majd hígítani / , csipet só , kk cukor , kevés fahéj , 2ek olaj
+ olaj a sütéshez
A hozzávalókat kézi mixerrel jó simára kikeverjük , ha kell még tejet öntünk bele . Olajjal kikent forró palacsintasütőbe aranybarnára sütjük . Ízlés szerint túróval , kakaóval , nutellával , áfonyalekváral vagy csak sima fahéjas porcukorral töltjük meg a palacsintáinkat .
Jó étvágyat
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése