Hozzávalók :
2 cs. gesztenyemassza , 100g vaj , 80g babapiskóta ledarálva , 1 cs. vaníliáscukor , rum ízlés szerint/én tettem bele rendesen/ , 100g főzőcsoki
A csokin kívül mindent összedolgozunk , és 20 db-ra osztjuk . Elősször két tenyerünk között cca. 5 cm. hengerré formázzuk és az öregujjunkal csinálunk bele egy kis gödröcskét . Csokit vízgőz felett megolvasztjuk és a vékonyabb végét mártjuk bele az olvasztot csokiba és tegyük sütőpapírral kibélelt tepsire , és tegyük hűtőbe.
Legjobb ha , akkor készítjük , mikor nincs othon senki , akkor nem fog elfogyni a fele . Igaz akkor is megfogyatkozik , mert azért csak meg kell kóstolni . De a legjobb tényleg ha egy kicsi kihűlik .
Jó étvágyat.....